Dansk design og høy kvalitet

Dansk design er en trend som har vokst sterkt i de norske hjem igjennom de siste par år, og dersom man ønsker å være med på trenden kan AUBO levere ditt nye drømmekjøkken. Et AUBO kjøkken er kjennetegnet med den danske design stil, kombinert med høy kvalitet. De danske leverandører er kjent for deres unike og stilrene design, høy kvalitet og gode materialer. Som kunde hos AUBO får man ikke kun kjøkken av høy kvalitet, men også en kundeservice som sørger for en god opplevelse hos kunden. AUBO tilbyr sine kunder en 3D tegning av det aktuelle kjøkken, slik at man kan se det nye kjøkken visuelt, og fra flere forskjellige vinkler. AUBO har kompetente og erfarne konsulenter ved deres forhandlere rundt om i hele landet, som står klare til å hjelpe kommende kunder med deres kjøkkendrømmer. AUBO har et tett samarbeide med Montér, hvilket gjør det mulig for deres konsulenter å følge kjøkkenet fra produksjon og hele veien ut til ferdig montering hos kunden.

 

Et nytt kjøkken bringer ikke kun glede og god stemning til hele husstanden, men et nytt kjøkken er også en av de faktorer som har størst påvirkning på en eventuell verdistigning av boligen. Innen man kontakter en leverandør som tilbyr kjøkken fra AUBO, kan det ofte være en god idé å lage en liste over de behov man ønsker at det nye kjøkken skal dekke. Listen bør være langsiktig, da et kjøkken ikke er noe man skifter hvert år, så det nye kjøkken skal være et kjøkken man er tilfreds med mange år frem i tid. Listen kan også ha innvirkning på valg av materialer, og design, samt oppbevaring og plassering av for eksempel hvitevarer. AUBOs erfarne konsulenter står alltid klare til å hjelpe deres kunder med å få mest mulig ut av sitt nye kjøkken, samt å dele erfaring og komme med gode idéer til hvordan de forskjellige ting kan gjøres.

 

Hvordan skal det nye kjøkken se ut

Det danske design vil pryde et hvert hjem, og samtidig fungere som et perfekt samlingssted for familie og venner. Når man skal velge et nytt kjøkken, er det mange valg som skal treffes, enten det er snakk om skapsfronter, farger, håndtak eller hvitevarer. Man skal ta stilling til om man ønsker å velge et kjøkken med sterke farger og åpne løsninger, som er populært nå, eller ønsker man et mer tidløst design, som aldri vil gå av moten. Å skifte kjøkken er ikke noe man gjør med bare et par års mellomrom, og derfor er det viktig at alle valg er nøye gjennomtenkt, slik at det nye kjøkken vil være et kjøkken man er glad for, i mange år fremover. Ofte er prisen en viktig faktor i valget av nytt kjøkken, men uansett prisklassen, vil man som kunde hos AUBO ikke gå ned på kvalitet.

 

AUBO har erfarne konsulenter som kan bidra med masse erfaring, og foreslå smarte løsninger, slik at deres kunder får det beste utfall, og deres nye kjøkken står til forventningene, og et er kjøkken de er glade for mange år fremover.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *