Dekor som holder solen ute

Et vindu kan dekoreres på så mange måter, og ofte er det slik at vi tenker at det kun er selve vinduskarmen som kan dekoreres. Vi mennesker liker å dekorere, vi liker å pynte på omgivelsene vi befinner oss i, og sørge for at våres hjem blir så unikt som mulig, og passer inn til våres personlige stil. Når vinduskarmen er dekorert, glemmer man ofte at vinduet faktisk er et ganske stort område i boligen, med uutnyttet plass. De fleste av oss har en eller annen form for solskjerming foran våres vinduer, slik at vi kan holde solen ute på solrike dager hvor man ønsker en mer dempet belysning i boligen

Solen blir normalt godt imøtekommet når den melder sin ankomst i det norske land, men det er ikke alltid tilfellet når man sitter inne i sin bolig. En sol som står og steker mot vinduet hele dagen kan være med til å gjorde det uutholdelig varmt inne i boligen, og det kan ofte være behov for noe som kan holde solen ute. En liftgardin vil her kunne være en fantastisk løsning, da den gir deg både muligheten til å kjøpe noe som kan dekorere i ditt vindu, samtidig som du vil få muligheten til å holde solen ute. På denne måten vil du kunne få en meget praktisk dekor inn i hjemmet, og utnytte plass du normalt ikke vil bruke til dekor. Liftgardiner finnes i mange forskjellige mål, og i forskjellige farger og mønster.

Dersom du skulle stå med et vindu utenfor standardmål vil en liftgardin ofte være enklere å tilpasse enn andre typer persienner eller markiser. Ettersom liftgardiner er laget av tekstil, gir det også mulighet til å kombinere liftgardinene med de andre tekstiler i boligen, for å lage en sammenhengende rød tråd som går igjennom hele boligen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *