Det du må huske på når du kjøper nye speil til badet

Hvert år bygges det svært mange nye bad i Norge, både i nye og gamle boliger. Badet er et svært kostbart rom å bygge eller rehabilitere, og det er mange ting som skal på plass. Da er det viktig å sette av tid til alle detaljer, som å kjøpe speil som virkelig gir badet det lille ekstra.

Speilet kan bli badets midtpunkt

Det er vanskelig å overvurdere hvor viktig speilet faktisk kan være på badet. Det er tross alt den flaten som alle i familien ser på hver dag, og speilbildet har mye å si for velvære og humør. Da kan et speil med innebygget belysning være midt i blinken, i og med at belysningen da er optimalt plassert i forhold til mennesket som faktisk står foran speilet.

Det er enkelt å kjøpe speil på nett, der du også finner et stort utvalg sammenlignet med i mange fysiske butikker. Legg merke til at speil med belysning eller varme må kobles til av elektriker, men i forbindelse med bygging av bad er det selvfølgelig ikke noe problem.

Varme i speilet på badet – en usynlig ekstrafunksjon

Varme i speilet er noe du ikke finner på mange norske bad. Funksjonen til varme i speilet er like enkel som den er genial – et oppvarmet speil vil være fritt fra dugg. Det kan være svært praktisk i en familie der lange dusjer gjør det vanskelig å bruke speilet.

Det er slike små innovasjoner som faktisk gjør hverdagen litt enklere, samtidig som det er en usynlig funksjon som er skjult i speil som er stilrene og enkle. Det var sikkert greit med de gammeldagse lysrørsarmaturene over speilet, men det er ikke mange som vil savne de. Stilrene speil i spennende former, med belysningen integrert i speilet,  kan være med på å gjøre badet ditt til noe helt utenom det vanlige.