Gode lysarmatur gir bedre arbeidslys

En god lysarmatur trenger ikke å koste flesk, og det er en enkel sak å forhåndsmontere montere det hele på egen hånd, slik at elektrikerens jobb blir begrenset. På det viset kan du sikre deg en utfyllende områdebelysning, for arbeidsplassen, for deler av hjemmet hvor det trengs mer lys, eller for boden, verkstedet eller garasjen.

Lysarmaturer for lysrør eller for LED-lysrør er en god løsning for å lyse opp områder med effektivt arbeidslys, eller for å ha godt lys i gjennomgangsområder eller arbeidsområder hjemme. Det er enkelt å gjøre formontasjen på egen hånd, men husk at du trenger en elektriker for å knytte lysarmaturen til husets ledningsnett.

Et lengre lysarmatur sikrer deg godt arbeidslys, og det blir enkelt både å arbeide i verkstedet eller garasjen, så vel som å finne frem i lager eller boder. Samtidig er en billig lysarmatur et gunstig alternativ til å montere andre former for lamper i huset.

Gode grunner til å kjøpe lysarmatur:

  • Bedre belysning på mørke steder som trenger litt ekstra lys
  • Enkel montasje og vedlikehold
  • Mye lys for pengene med LED-lys
  • Sikkert lys, som tåler fukt og støvete omgivelser

Lysarmatur som tåler fuktighet og støv

Gode lysarmatur tåler nemlig både å få seg ett kakk, så vel som at de er fuktighetssikre og støvsikre. Dette gjør dem ideelle, både for vaskerom eller fuktigere kjellerrom, så vel som for uthus eller fjøs som vanligvis ikke er godt oppvarmet, men hvor det likevel kan forekomme en del fuktighet.

Tette lysarmaturer har flere fordeler, når det kommer til driftssikkerheten, så vel som til et enkelt vedlikehold. Det eneste som må gjøres er at utsiden av armaturen tørkes over eller børstes med jevne mellomrom. Det er ingen fare for at støv legger seg på selve lyskilden, noe som sikrer en lengre levetid.

LED-versjoner gir lang levetid og lavere strømforbruk

Om du skal oppgradere belysningen med en ny lysarmatur kan det i samme slengen lønne seg å oppgradere til en versjon som tar LED-lysrør, eller en armatur som har fastmonterte innebyggede LED-er. Armaturer med integrerte LED-er ser penere ut, og de er mer moderne i utformingen, noe som passer bra for områder som skal se penere ut.

Samtidig kutter LED-versjonene noe på det regelmessige strømforbruket i forhold vanlige lysrør, og de har en lengre levetid, rundt 25 000 timer. Selv om LED-er kan koste litt mer, sparer du dette inn på strømregningen i det lange løpet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *