Har du ren luft hjemme?

Det er kanskje et spørsmål mange ikke tenker så mye på. Det er kanskje noe mange bare tar for gitt, noe som kan være litt risikabelt. For om man ikke helt vet så er det stor sjanse for at ventileringen hjemme ikke fungerer som den skal. I det minste kan det hende at du må kjøpe et nytt filter til systemet ditt. Og er det sånn at du har Systemair filter så er det ikke sånn at du finner det overalt. Men du gjør det heldigvis om du går inn på lenken vi har lagt til, hvor du vil komme til Barefilter, butikken som sikrer deg Villavent ventilasjon.

For det er jo sånn at med mindre du har svært gode kunnskaper rundt filter og når de skal byttes så kan det hende at du har et filter som ikke gjør noe. Det kan til og med gjøre mer skade enn nytte for deg, for luften du puster inn, men også for systemet ditt. Det er noe man bør passe seg for, for det kan koste deg mer enn du tror. Hos Barefilter kan man bestille filter systemair, villavent filter og andre filtertyper som du trenger.

Det er mye variasjon i hva de selger, når det kommer til sortimentet og de ulike merkene. Når det gjelder systemair no for eksempel så selger de for flere ulike serier. Det er ikke bare enkeltmodeller det er snakk om altså, og de har filter både for hjemmet og for industrisystem.

En siste ting du bør vite er at mange av filtrene i butikken blir laget i Hardanger, av selskapet selv. Da kan du stole på at kvaliteten er høy og at standarden etterlever norske krav, noe som er svært viktig av flere forskjellige årsaker. Barefilter er butikken for deg, uansett hva slags filter du trenger, så kan de hjelpe deg!