Noen fordeler og ulemper med en dobbel servant

Det er mye å tenke på når man pusser opp eller bygger et helt bad. Da er det en risiko for at man går for de enkleste løsningene, og ikke tenker over hvilke muligheter som finnes. Selv på et ganske lite bad er det for eksempel mulig å få plass til en dobbel servant, og det er noe man kan være takknemlig for i mange år fremover. Det forutsetter selvfølgelig at man velger en god servant av høy kvalitet.

De store fordelene med en dobbel servant

Med en dobbel servant er det aldri noen som trenger å stå i kø til servanten, og spesielt i en litt større familie kan det hjelpe veldig på logistikken. Samtidig kan det være praktisk også for par eller så familier å ha to servanter tilgjengelige på morgenen.

Sammenlignet med å ha to enkle servanter vil man spare en god del plass med en dobbel servant. Dessuten vil løsningen være enklere når det gjelder vann og elektrisitet, og det er kanskje til og med mulig å spare noe penger sammenlignet med to enkle servanter.

Det kan også være at selve løsningen med servantskapet blir mer strømlinjeformet, både når det gjelder pene og rene linjer på overflaten og oppbevaringsplass under servanten.

Noen ulemper med dobbel servant

Hva man regner som en ulempe med en dobbel servant vil være individuelt, og det første man må spørre seg er selvfølgelig hvorvidt begge servantene vil være i bruk samtidig. Hvis alle i husstanden uansett vil ha alenetid på badet, da vil den ene servanten bare stå ubrukt hele tiden.

I tillegg kan det kanskje være at det oppstår noen konflikter rundt hvordan servanten skal organiseres, sammenlignet med hvis man har to helt separate servanter. Uansett hva man kommer fram til, er det i hvert fall lurt å vurdere dobbel servant når man har muligheten.