På tide å skaffe et vegg-til-vegg-teppe

Det er mange gode grunner til å like vegg-til-vegg-tepper. Hvorfor sluttet folk å like disse teppene? Et vegg-til-vegg-teppe skaper en koselig og enhetlig stemning i hele rommet. Det er friskt, deilig å gå på, og i samspill med den øvrige innredningen kan den gi rommet en fantastisk varmefølelse.

Vegg-til-vegg-tepper ser man ofte i konferanserom, på hoteller og arbeidsplasser – tre steder hvor det er viktig å redusere lyd. Et teppe som dekker hele gulvet, har lyddempende egenskaper som passer perfekt i slike omgivelser. Ekko og lyden av høyhælte sko på harde overflater kan på sikt føre til hodepine og utmattelse, både mentalt og fysisk.

En annen grunn til å velge vegg-til-vegg-teppe neste gang er isolasjonseffekten. Vegg-til-vegg-teppe holder på varmen og isolerer mot både kulde og varme. I kaldere, skandinavisk klima kan denne egenskapen være en stor fordel. Med et enkelt vegg-til-vegg-teppe kan du redusere energikostnadene, og dermed også strømregningen din.

Enda en grunn til å legge vegg-til-vegg-teppe er å øke luksuspreget. En enhetlig og nøytral farge kan gi rommet en meget stilren fornemmelse. Eller hvorfor ikke gjøre et “statement” med livlige former og motiver kombinert med ekstreme farger?

Men hvordan fungerer det med rengjøring? Og holdbarhet? Må man bytte ut teppet i hele rommet hvis det skulle ødelegges? Et vegg-til-vegg-teppe kan du enkelt rense og rengjøre med støvsuger, samt med en lettere rengjøring fra tid til annen. Først og fremst blir det mer trivelig for deg som har røytende husdyr. Med ny teknologi og mer avanserte renholdsmaskiner blir det stadig lettere å ha vegg-til-vegg-teppe.

En varm og koselig følelse. For hvert skritt du tar hjemme. Høres fint ut, ikke sant? Det er alltid deilig å kjenne et mykt underlag mellom tærne.

Når det gjelder pris, koster det langt mindre å legge vegg-til-vegg-teppe enn nytt gulv. Dessuten gir teppet økt sikkerhet mot faren for å skli og slå seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *