Slik finner man den beste dobbeltsengen

Det kan være vanskelig å velge hvilken dobbeltseng man bør gå for når tiden endelig er inne for å bytte ut dem gamle. Til daglig blir vi bombardert med reklamer for senger på TV, i avisene og på internett. Som forbruk kan det bli ganske forvirrende når man står og skal velge mellom for eksempel en kontinentalseng, en rammemadrass eller en regulerbar seng. Hva man bør velge kan avhenge av både behov og budsjett.

Skal man velge kontinentalseng, rammemadrass eller regulerbar seng?

  • Kontinentalseng

En kontinentalseng består av en rammemadrass i bunn, en fjærmadrass i midten og en overmadrass på toppen. Dette gir en helt unik komfort og støtte for kroppen. Kontinentalsengen er også høy noe som gjør at den er enkel å legge seg ned i og stå opp fra. Høyden på sengen gjør også slik at den fyller litt mer i soverommet som gjør at soverommet ser mer «balansert» ut. Ulempen med kontinentalsengen er at de som regel ligger i en ganske høy prisklasse.

  • Rammemadrass

En rammemadrass er et godt valg hvis man skal kjøpe seng på budsjett. En rammemadrass er satt enkelt sammen og består av en madrass med en innebygd ramme og ben som festes under rammen. Pocket-fjærer i madrassen gir god demping, og med en overmadrass så kan rammemadrassen gi nesten like god komfort som det en kontinentalseng gjør.

  • Regulerbar seng

En regulerbar seng er som navnet lyder, en seng som kan reguleres. De fleste regulerbare senger har enten en motor eller en spak som hever og senker både den øvre og nedre delen av sengen. Dette gjør at man for eksempel kan avlaste rygg eller ben, noe som er en stor fordel hvis man har smerter i for eksempel korsrygg eller nakke. De regulerbare sengene kan også ligge i en ganske høy prisklasse, men har man smerter så er det verdt det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *