Ting man skal tenke over før man kjøper ny dobbeltseng

Det kan være stor forskjell mellom dobbeltsenger, og hvis man skal kjøpe ny så er det flere ting man bør tenke over. For mange kan det bli en stor investering, og derfor bør valget også være godt gjennomtenkt. Når man kjøper en dobbeltseng, så er det viktig å involvere en eventuell sengepartner hvis man har det. Man kan nemlig ha forskjellige preferanser og behov. Noen liker mye støtte når de sover, mens andre vil helst ha en så hard seng som mulig. Noen har kanskje ryggproblemer som det skal tas hensyn til, mens andre gjerne vil ha så mye plass som mulig.

 

2 viktige ting å tenke over før man kjøper ny dobbeltseng

 

  • Type: det finnes flere typer dobbeltsenger med ulike funksjoner. De mest vanlige er dobbelt rammeseng, dobbel kontinentalseng og dobbeltseng med regulerende funksjon. En dobbeltseng med rammemadrass er som regel det rimeligste alternativet, men behøver ikke å være en dårlig seng. Den består som regel av en rammemadrass og en overmadrass, og er sånn sett både enkel og brukervennlig. En regulerbar seng er midt i blinken for de som liker å lese i sengen eller har behov for å kunne heve og senke under- eller overkropp. Derfor er den spesielt god for de med for eksempel ryggproblemer. En kontinentalseng består av tre madrasser, som gjør den både ekstremt komfortabel og høy. Kontinentalsengen er perfekt for de som ønsker en flott seng med utrolig god komfort.
  • Pris: Innen man legger mye penger i en ny dobbeltseng, så bør man tenke over om man ønsker å bytte den ut med et par års mellomrom eller ikke. Hvis man ønsker å kjøpe en seng som skal vare i veldig mange år, så lønner det seg også å legg litt flere penger i den. Vil man derimot bytte den ut etter et par år, så kan det være lurt kjøpe en litt billigere modell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *