10 best i test dildo for kvinner, hen og menn

Denne artikkelen omhandler sexleketøy dildo som passer for alle. Om man er homofil eller hetero, det spiller ingen rolle. Her har alle i LGBT og andre som vil leke med dildo en sjanse. Kåringen av best-i-test dildo er utført av den kjente sexleketøy testeren Cecilie Kjensli.

  1. 1.         Womanizer Liberty

En dildo som sutter på klitoris, er vel noe alle kan like – og kvinner i alle aldere elsker. Den har gir deg pulserende massasje rett i fletta om du forstår.

  1. 2.         The Swan Wand

Denne gir en dypt følende klitorisorgasme samtidig som den kan skake grunnen din. Den finner g-punktet med hvilken som helst ende, og den har to vibrerende staker.

  1. 3.         Tenga Flip Hole

Denne gir penis maksimal nytelse i en form for blowjob du aldri har opplevd før. I stedet for den høyre medhjelperen, så bruker menn nå i stedet Tenga Filip Hole.

  1. 4.         Lovesense Lush 2

Dette er det første parleketøyet i kåringen. Med egg som dunker får man følelsen av ikke bare å jukke, men også å bli stimulert seksuelt. Styres fra en egen app som mannen kan fjernstyre.

  1. 5.         Fun Factory Miss Bi

Ergonomisk designet rabbitvibrator for kvinner på jakt etter orgasme. Grundigere behandling må man lete lenge etter, sier en fornøyd Cecilie.

  1. 6.         Je Joue Mimi Soft

Et sexleketøy som passer til hånden, og hjelper han med hennes behov. Dype vibreringer for også han til å komme, om enn akkurat i rett tid. Elegant og sensuell sexpakke.

  1. 7.         Fun Factory Manta

Dette sexleketøyet kan brukes alene eller sammen. Den stimulerer både penis og klitoris samtidig for en mer intens orgasme. Uansett stilling, Fun Factory Manta er med dere.

  1. 8.         Je Joue Mio

Allsidig penisring som også stimulerer klitoris. Vanskelig å finne en bedre kombinasjon for dem som er nybegynnere eller sliter med å oppnå orgasme. Gjør at man når klimaks samtidig.

  1. 9.         Aneros Evi

Deilig treningsdildo med effekt. Med sitt besynderlige utseende er det ingen som tar den for en dildo, men med denne når man høydene bedre. For kvinner som har fått barn og som vil stramme opp sakene.

  1. 10.       Laid D. 1

G-punkts måler som finner skatten på første forsøk. Kjenn at den vil kose med klitoris fra innsiden og ut. Mer nytelse må man lete lenge etter.