Blekkpatroner med rask levering og konkurransedyktige priser

Canon er en av de største produsenter på dagens marked av printere. På inkpro.no finner du Canon blekkpatroner til nesten hvilken som helst printer. Hos Inkpro får du muligheten til å velge i mellom de originale Canon blekkpatroner, eller du kan velge kompatible patroner til en litt lavere pris, på denne måten sikres det at du som kunde finner det riktige produkt til deg. Samtidig som Inkpro gir deg muligheten til å velge i mellom mange forskjellige produkter, tilbyr de samtidig god service, konkurransedyktige priser og ikke minst hurtig levering, rett til din dør. Den hurtige leveringen gjør at du selv slipper for besværet med å skulle ut av døren, og ned i nærmeste butikk som selger Canon blekkpatroner, og risikere at de ikke har den blekkpatronen som passer til din printer.

Prisløfte slik at du alltid får den billigste pris

Inkpro tilbyr et prisløfte til sine kompatible Canon blekkpatroner, slik at du er sikret den lavest mulige pris på ditt produkt. Dersom du skulle finne varen billigere et annet sted, stiller Inkpro en prisgaranti som gjør at du får prisforskjellen refundert, uten diskusjon. Det eneste du skal gjøre for å benytte deg av denne prisgarantien er å innsende den dokumentasjon du har på at du har funnet varen billigere et annet sted, og du får pengene refundert. Inkpro gir rabatter på store bestillinger, så ofte kan det betale seg å bestille inn flere varer samtidig, det gjør også at din frakt blir billigere per vare du får tilsendt. Samtidig tilbyr Inkpro den service at du kan få en gratis blekkpatron med til din printer ved hvert varekjøp du foretar deg på deres hjemmeside.

Står du og mangler Canon blekkpatroner til din Canonprinter kan du gå inn på Inkpro sinhjemmeside og lese mer om de forskjellige Canon blekkpatroner og kompatible blekkpatroner de tilbyr, og husk du kan få levert direkte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *