Hvor man kan finne hjelp til å lære å skrive og lese bedre

Det å kunne lese på et høyt nivå i dag er utrolig viktig, det samme gjelder nivået på skrivingen. Avhengig av hva slags yrke man velger så kan det være noe man driver med daglig, slik at det kan være helt avgjørende for ens videre karriere. Det er jo noe med det å bli tatt seriøst, og om du ikke kan skrive grammatisk riktig, spesielt når du når en viss alder, så er det kanskje ikke så positivt. Så får jo bare forfatteren av denne artikkelen håpe på at han har gjort en god jobb!

Mye av dette har man jo lært på skolen, noe som er naturlig, men om man ikke har skrevet på en stund så er det faktisk mulig å bli litt rusten på det. Man begynner å tenke på hvordan man uttaler ord i stedet for hvordan de staves, og det er en sleip sti å følge. Så da er det jo bra å ha hjelp, og et digitalt verktøy som Intoworks kan i så måte være gull verdt for oss alle egentlig. Det som er spesielt med Intoworks er at det er et hjelpemiddel for de som har vansker med å lese, da det er et program som leser opp teksten. Du kan selv velge hastigheten på det og du kan få det på mange ulike språk.

Du har også noe som kalles for Intelligent skrivestøtte, noe som rett og slett hjelper deg med å skrive en tekst. Det gjør den ved å foreslå ord og struktur, slik at du får en fin og flytende tekst som du skal levere. Etter hvert blir du jo så dyktig på det selv, at du ikke kommer til å trenge det like mye. Det er det som er målet i det minste!