Hvordan velge beste slankeoperasjon i Riga?

Det finnes mange måter å gå ekstra ned i vekt på, men ulike strategier virker i ulike situasjoner. Tradisjonelle metoder, for eksempel sunn mat og mosjon, er avgjørende, men i noen tilfeller er det ikke tilstrekkelig. De som har en kroppsmasseindeks (BMI) på 30 eller høyere behøver kanskje en slankeoperasjon for å oppnå- og opprettholde ønsket vekt. Les videre og lær om ulike typer magereduksjons operasjoner og finn rett type slankeoperasjon i Riga!

Gastrisk bypass

Den gylne standarden for slankeoperasjon; gastrisk bypass tilsier å dele pasientens magesekk i to deler, en større og en mindre, der den mindre delen bli den nye «fungerende» magesekken. Deretter omdirigeres tynntarmen slik at maten blir fordøyd direkte i tarmen og ikke i magesekken.

Mini-gastrisk bypass

Selv om den i prinsippet ligner på gastrisk bypass, er denne formen for kirurgi mindre invasiv og krever mindre omdirigering av tarmen. Dette resulterer i kortere operasjonstid og raskere restitusjon, mens den største ulempen er muligens utilstrekkelig vekttap.

Sleeve Gastrektomi

En annen type magereduksjons kirurgi er sleeve gastrektomi – en medisinsk prosedyre der 75–80 % av pasientens magesekk blir fjernet. Selv om det høres drastisk ut, har faktisk denne type kirurgi den laveste komplikasjonsraten og færre kontraindikasjoner enn gastrisk bypass.

 

Uavhengig av hvilken form for kirurgi som velges, er de viktigste fordelene for pasientene, bortsett fra vekttap:

  • redusert mengde mat som behøves for å føle seg mett;
  • mindre tarmhormoner frigitt etter måltider;
  • en følelse av metthet i lengre perioder av gangen;
  • mindre fristet til å spise snacks mellom måltidene.

 

Slankeoperasjon anbefales til mennesker som ikke klarer å miste ekstra vekt ved bruk av tradisjonelle metoder, eller har vektrelaterte helseproblemer. Men bare en lege kan bestemme hvilken type kirurgi som best passer pasientens behov. Før man velger ønsket kirurgi, bør man velge en god klinikk og en kvalifisert kirurg. Kirurgi for vekttap er en kostbar affære, og den enkleste måten å redusere kostnadene på, er eventuelt å oppsøke klinikker i Øst-Europa.

Slankeoperasjon i Riga – Europeisk kvalitet for en rimelig pris

De beste medisinske institusjoner i Baltikum befinner seg på samme nivå som institusjoner i skandinaviske land, mens derimot de totale kirurgi utgiftene er opp til 40–45 % lavere. Selv om pris for slankeoperasjon er rimeligere, får pasienter toppkvalitets behandling og alle kvalitetene tilhørende en god klinikk, som for eksempel:

  • engelsktalende personell;
  • transfer;
  • hotell overnatting;
  • komfortabel sykehus overnatting;
  • oppfølging.

 

De som leter etter en pris-kvalitets balanse kan søke om en operasjon hos en overvektsoperasjonsklinikk i Riga, Latvia. Teamet av erfarne og anerkjente kirurger utfører alle tre former for slankeoperasjon.  En norsk (pasient koordinator er med pasienten fra første kontakt og bistår med å løse alle situasjoner på en rask og vennlig måte.

 

Om du er interessert i slankeoperasjon i Riga, se klinikkens nettside Overvekts-operasjoner.no hvor du finner detaljert informasjon vedrørende hvert trinn i operasjonen. Det er ikke nødvendig å forhaste seg – Les mer, still spørsmål, og foreta et informert valg!