Hvorfor velge lederutdanning ved IMD?

Ønsker du en internasjonal lederutdannelse som vil styrke dine ferdigheter på et personlig og faglig nivå? Scandinavian Executive Institute samarbeider med den anerkjente business skolen IMD. Sammen tilbyr de deg muligheten til å utvikle den strategiske tenkingen innad i bedriften din. Her får du litt mer informasjon om utdannelsen dersom du mener dette er den riktige lederutdannelsen for din lederrolle.

Utdannelsens fordelaktige oppbygging

Leadership Acceleration Programme tilbyr kunnskap innenfor eksekvering, strategi og lederskap. Formålet med lederutdannelsen er å gi innholdsrik kunnskap for å vedlikeholde din lederrolle. Balansen mellom praktisk undervisning og studiet av caser gjør deg beredt til å takle det moderne næringslivet. Utdannelsen benytter de nyeste teoriene og modellene som markedet står ovenfor i dag.

Det finnes flere fordeler med å delta i dette studiet. Fremfor alt så er den internasjonale lederutdannelsen tilpasset ledelse og kultur omkring i Skandinavia. I tillegg så vil en forbedret topplederrolle adekvat engasjere kollegaer til å prestere bedre. En av de viktigste fordelene med å ta lederutdannelsen ved IMDB er det internasjonale nettverket man bygger. Man får muligheten til å møte andre toppledere fra hele verden, hvilket er viktig relasjoner å bygge i et globalt marked.

Utdannelsens fordelaktige effekt på bedriften

Leadership Acceleration Programme er ikke kun en gunstig utdanning for deg selv som leder. Det vil også gagne hele din bedrift i det lange løp. For det første så vil man bli en mer autoritativ leder. Man vil kunne bruke redskaper og tankesett til å takle utfordringer på vegne av hele bedriften.

I tillegg så vil man lære hvordan å utnytte viktige ferdigheter hos medarbeidere som tidligere ble oversett. Til sist så er det selve inspirasjonen som vil gi størst effekt for bedriften. Ved å lære nye metoder å takle utfordringer på, så vil man tørre å påta seg mer ansvar. Det vil gjøre bedriften kapabel i å vokse seg større i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *