Ta et bærekraftig valg med nøkkelringer i skinn

Et globalt overforbruk og usunne forbruksmønstre gjør at vi må fokusere på bærekraft slik at vi lettere kan ta bærekraftige valg ved å kjøpe produkter med lang levetid og høy kvalitet. Disse produktene kan redusere antall impulskjøp og sikre at du har stilige produkter som lyser opp hverdagen din og får deg til å smile – også om et år.

 

Nettbutikken byRavn er en dansk bedrift som har fokus på bærekraftige produkter. byRavn tilvirker og produserer nøkkelringer i skinn på sitt eget verksted i Danmark. I nettbutikken finner du unike og håndlagde produkter i skinn. Utvalget spenner bredt med alt fra halsbånd til hunder og interiør til eksklusivt tilbehør. De håndlagde produktene i skinn sikrer et godt produkt som kan skreddersys og tilpasses dine ønsker med et personlig trykk.

 

Skinn er et produkt som holder i lang tid. Det er et restprodukt fra kvegproduksjon som bare blir flottere med tiden etterhvert som det patineres. Skinn er ikke et følsomt materiale som krever ekstra beskyttelse. Tvertimot blir produkter i skinn ofte enda finere med en flekk på eller ripe i – som er en fordel når vi snakker om overforbruk og bærekraft.

 

Kjøp helhjertet

 

Det kan ta tid å endre handlemønster og preferanser. En del av tilvenningen til å ta bærekraftige valg kan være å fokusere på personlige produkter med en helt spesiell betydning for deg. En personlig nøkkelring med tekst er en innlysende gaveide til deg selv eller til en som du er glad i. Med et personlig trykk på skinnet kan du prege nøkkelringen i skinn med spesielle datoer, navn eller symboler.

 

På den måten blir en nøkkelring i skinn med navn ikke en hvilken som helst ting som du kan kjøpe på ethvert gatehjørne, men et skreddersydd produkt som passer til dine ønsker. Når du kjøper et produkt som passer midt i blinken når det gjelder farge og form, minskes sannsynligheten for at produktet skiftes ut kjapt enn hvis du halvhjertet har kjøpt en tilfeldig masseprodusert vare. Nå om dagen har nesten alle en nøkkelring fordi den pynter nøkkelknippet og gjør det lettere å få tak i husnøklene nederst i veska. Derfor vil en personlig nøkkelring med gravering helt klart falle i smak hos mottakeren fordi den er laget med spesiell omtanke og umake.