Ta vare på håret ditt med de riktige produktene

Hår varierer mye fra person til person, værforhold, hvordan man behandler håret, hvilken årstid det er og en rekke andre faktorer. For å passe på at håret holder seg friskt, sunt og vakkert året gjennom, er det derfor lurt å begynne med å bruke de riktige produktene for sitt hår og sin hårtype. Gjennom året og de ulike årstidene blir håret ofte slitt og skadet, men gjennom riktig behandling hjemme på badet kan man gjøre opp for mye av skadene, og unngå at håret tar like mye skade av ytre faktorer. Har man en god sjampo og balsam har man kommet langt på vei allerede. Det finnes en rekke produkter og merker å velge mellom, og produkter som inneholder pleiende håroljer har blitt særlig populære de siste årene.

Plei håret med sjampo og balsam med pleiende ingredienser

Blant merkene på markedet finner man blant annet Aqua, som bruker næringsrike mineraler fra Dødehavet for å gi håret ditt den beste pleien. Serien Infudra Nourishing fås som balsam, sjampo og serum og inneholder keratinekstrakt som styrker håret, samt Abyssinian frøolje som gir håret glans og tilfører hodebunnen nødvendig næring. Merket kan kjøpes hos en hårpleie nettbutikk ved å følge lenken, og kan bestilles rett hjem i postkassen noen dager senere.

Særlig nå når høsten og vinteren er på vei kan det være lurt å investere i noen gode hårprodukter som kan gi håret ditt den beskyttelse det trenger. Produkter med næringsgivende oljer kan være særlig nyttig på denne tiden av året, samt for å gi håret ekstra pleie etter en sommer hvor det har blitt utsatt for sterk sol og saltvann. Man kan derfor gjerne bruke litt ekstra balsam etter sjampoen, og la den sitte i håret litt lenger enn vanlig for ekstra pleie. Avslutter man så med et hårserum vil håret føles silkemykt og tilføres glans.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *