Velge riktig moccamaster modell

Moccamaster kaffemaskiner er svært populære på markedet for øyeblikket. De gir ikke kun en god kopp kaffe, men de har også et meget elegant design. Det finnes mange mange ulike modeller å velge i mellom, hvor de alle utmerker seg på kvalitet. Midlertidig så har alle mennesker egne behov. Det er ikke sikkert hver enkelt modell vil falle i smak hos hver enkelt kunde. Derfor blir man nødt til å ta en grundig titt gjennom utvalget før man tar et endelig valg.

Classic modeller

Moccamaster Classic er en av modellene man kan velge imellom. Det er en enkel modell som alltid gir en perfekt porsjon med kaffe. Trakteren har en god holdbarhet, brukervennlighet og godkjenning av Norsk Kaffeinformasjon.

Toppmodeller

Det finnes også den mer avanserte typen. Toppmodellene sørger for at kaffetraktningen går smidig hver morgen. Dette skjer gjennom automatiserte prosesser hvilket gir en rundt og perfekt smak på kaffen. Maskinen er også godkjent av Norsk Kaffeinformasjon og har et lekkert design.

Kontortraktere

Denne modellen passer til navnet sitt. Den er velegnet for kontorer og møter. Kontortrakteren lager kaffe direkte i en termokanne eller i en glasskolbe. Trikset er at modellen kan lage opptil 20 kopper på 7 minutter. Det passer godt når man har et møte med flere tørste kollegaer. Trakteren er svært holdbar og godkjent av Norsk kaffeinformasjon.

En-kopps traktere

Til sist så finnes det også en mer kreativ kaffetrakter. En-kopps trakteren lager kun én kopp om gangen på 4 minutter. Midlertidig så vil hver enkelt kopp smake ekstra godt. Trakteren passer godt for deg som elsker kvalitetskaffe og som ikke nødvendigvis trenger mer enn 1-2 kopper kaffe om dagen. Designet er enkelt, men også stilig. På lik linje med de andre modeller, så er også denne moccamasteren godkjent av Norsk Kaffeinformasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *