Det er ingen som vil tro at du har laget disse selv…

Det finnes mange tjenester på nett som lar deg bestille t-skjorter, luer og andre klesplagg med trykk. Selvfølgelig finnes det utrolig mange ferdige motiver å velge mellom, men dessuten finnes det også flere tjenester som lar deg velge egne motiver. Samtidig finnes det ulemper med disse tjenestene, særlig når det gjelder leveringstid. Hvorfor ikke prøve å trykke t-skjorter på egen hånd?

Det er enklere enn du tror å trykke på tøy

Det er faktisk fullt mulig å kjøpe en enkel såkalt varmepresse å ha hjemme, les mer her om budsjettvariantene. De rimeligste pressene kan trykke på et område som er omtrent 15 ganger 15 cm, noe som kan være nok for en mengde forskjellige plagg og trykk. Husk også at du kan trykke på to eller flere forskjellige områder på en t-skjorte.

I tillegg til selve varmepressen trenger du litt utstyr i form av farger, beskyttelsesark og varmebestandig tape. Disse selges i ferdige pakker, slik at du enkelt kan komme i gang med trykk på egen hånd.

En ekstra fordel med varmepressen, er at den kan benyttes til trykk på en rekke forskjellige materialer – ikke bare tøy og t-skjorter.

Trykk med blekkskriver kan være en nødløsning

Det finnes noen enklere løsninger for trykk på tøy, som kan være passende hvis du bare skal trykke noen få plagg. Disse bygger på egne ark som du bruker i blekkprinter, og etter det stryker på klesplagget. Resultatet vil ikke helt kunne måle seg med det mer profesjonelle trykket fra en varmepresse, og ta gjerne en ekstra titt på hva instruksjonene sier om vask i vaskemaskin og lignende.

Da er det bare å finne noen skikkelig kule motiver, få på plass noen ensfargede t-skjorter og en varmepresse, og starte opp med din egen produksjon av helt unike klesplagg. Det er ingen som vil tro at du har laget de selv.