Hvordan kjøpe klær til barnet ditt

Det kan være vanskelig å vite hvilke størrelser barnet ditt trenger. Kanskje du nettopp har fått et barn, eller har et barn som vokser mye. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite for å finne passende klær til barnet i ditt.

Størrelse

Den største feilen mange gjør når du kjøper barneklær, er at de kjøper størrelser som ikke varer lenge. Du bør alltid velge en størrelse som er litt over det barnet ditt trenger. De flest barn på 6 måneder kan bruke klær som er laget for barn som er 9-12 måneder. Husk derfor på dette så lenge barnet ditt vokser. Tenk også på hvilke sesonger som kommer. Barnet vil ikke trenge tynne sommerklær på vinteren og vice versa.

Kjøpe klær på salg

Hvis du handler på salg er det også en god idé å kjøpe klær for de neste månedene. Om du har et barn som er 9 måneder i januar, kan det være en god idé å kjøpe klær som passer et barn på 18-24 måneder. Dette kan du gjøre ved å planlegge frem i god tid. Om du kjøper klær på salg et dette en god idé som kan spare deg for en del penger.

Kjøp godt stoff

Babyer har veldig sensitiv hud, så det er veldig viktig at du kjøpet et godt stoff. Noen eksperter mener at bomull passer bra for huden til barn. Organisk stoff er ofte myke, men kan være litt dyrere en vanlig stoff.

På utkikk etter nye barneklær?

Om du er på utkikk etter nye klær til barnet ditt kan du besøke ugleunger.no. Ungleunger er en nettbutikk med et bredt utvalg av babyklær og barneklær. Ungleunger har blant babyklær og barneklær med økologisk bomull i den høyeste standen i økologisk merking av tekstiler. Finn ut mer på ungleunger.no.