Ny Musikk fra Ruben, Atle Pettersen, Death From Above 1979, The Weeknd og ny dokumentar om Billie Eilish

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry er en dokumentar fra Apple Original Films, i samarbeid med blant andre Interscope Films. Filmen forteller Billie Eilish sin historie og hennes vei til å bli en global superstjerne. Fra den prisvinnende filmskaperen R.J. Cutler, gir filmen oss et dypt innblikk i tenåringens liv, på bare 17 år, hvordan hun lever livet av og på scenen og med familien, samtidig som hun spiller inn debut albumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?

Bob Marleys bokssett Songs of Freedom: The Island Years er nå ute i en ny versjon, som man kun får i fysisk format. Her finner du klassikere som «Concrete Jungle» og «Redemption Song», i tillegg til sjeldne 12″ mikser, B-sider, jamaikanske singler og alternative versjoner av kjente låter. Bob Marley ville fylt 76 år 6. februar.

Atle Pettersen vurderte i mange år å delta i Melodi Grand Prix, men ventet på at den riktige låten skulle komme. Nå er endelig tiden her! I år er Atle Pettersen å se som direktefinalist med låten “World On Fire”, skrevet i samarbeid med Alexander Pavelich, Magnus Clausen, Jesper Borgen and Peter Daniel Newman.

Canadiske Death From Above 1979 er tilbake med den nye låten One + One”. Dette er første nye musikk fra Sebastien Grainger og Jesse F. Keeler på fire år og blir å finne på det nye albumet Is 4 Lovers som slippes 26. mars. Albumet er det fjerde i rekken og følger opp Outrage! Is Nowfra 2017. Is 4 Lovers er skrevet og produsert av duoen selv og viser en helt ny side av formatet de skapte for mer enn 20 år siden.

Country rap-duoen Hagle hadde en imponerende oppstart i 2020; flere singler gikk inn på Spotify sin toppliste og 15 000 mennesker startet å følge bandets artige sprell på TikTok. Nå er de klar med første singel for 2021,Ærmen i kærmen. Hagle sin sanger er også å få med seg i den nye sesongen av Rådebank på NRK.

De amerikanske popkometene Jeremy Zucker og Chelsea Cutler er i dag ute med brent ii,  som er oppfølgeren til EP’en brent fra 2019. Den inneholder låta “you were good to me”, som er streamet over seks millioner ganger i Norge.