Smokk med navn – enkel løsning på et lite irritasjonsmoment

Annonse

Alle småbarnsforeldre vet at døgnet har alt for få timer, og det er lett å bli irritert over de små detaljene i hverdagen. Da er det viktig å prøve å legge til rette for at ting flyter smertefritt, også når det gjelder småting som smokker. Med en MAM smokk med navn vil det være mye enklere å finne smokken, det finns selvfølgelig også Philips Avent smokker med navn og flere andre alternativer.

Aldri usikkerhet om hvem smokken tilhører

Mange foreldre har følt på usikkerhet rundt hvem smokken de har foran seg egentlig tilhører. Har det egne barnet mistet den på gulvet, eller er det noen av barna i barselgruppen som har glemt smokken sin? Med en MAM smokk med navn trenger du ikke lure på det, i og med at du på en brøkdel av et sekund kan avklare om smokken tilhører barnet ditt eller ikke.

Med Philips Avent smokker, eller noen av smokkene laget med andre merkevarer, er det også enklere å holde styr på smokker i barnehagen og andre tilsvarende miljøer. Med navn på smokken øker selvfølgelig sannsynligheten for at en mistet smokk kommer til rette, slik at du ikke trenger å kjøpe en ny.

Fordelaktig med gravert navn på smokken

Smokker med navn produseres ved at navnet eller annen tekst graveres inn i selve materialet til smokken. Du trenger altså ikke være urolig for at trykk skal falme eller at en etikett skal løsne, teksten er en integrert del av selve smokken.

Gravering fører også til et svært bredt produktutvalg. Det er mulig å legge til navn eller annen tekst til praktisk talt hvilken som helst smokk, noe som betyr at du helt sikkert vil finne en smokk med navn som barnet ditt liker. Denne type smokker vil selvfølgelig ikke fjerne alle irritasjonsmoment i hverdagen, men kanskje kan du i hvert fall tenke litt mindre på bortkomne smokker?