IMERIKA debuterer med “I Can’t Escape” og deltakelse i Melodi Grand Prix

Erika Dahlen – fyrverkeriet som går ved navn IMERIKA debuterer sin artistkarriere med singelen “I Can’t Escape” som også er med i lørdagens delfinale i Melodi Grand Prix 2021.

Erika har bakgrunn fra Liverpool Institute for Performing Arts, også kjent som Paul McCartney-skolen, hvor hun kom inn til tross for at hun ikke hadde studiekompetanse.

Herfra har reisen vært et eventyr av mange kvaliteter som forankres i en historie som fortelles gjennom fremtidige musikkslipp, forankret i artistens fokus om å bearbeide sterke følelser som er både gode og vonde. Det unge talentet er opptatt av å snakke om vanskelige og tabubelagte temaer gjennom musikken sin.

“I Can’t Escape” handler om vanskeligheten med å komme seg videre etter et tap, hvor jeg-personen i dette tilfelle sliter med å finne fotfeste i en ny hverdag etter et brudd.

Låta handle om ulike tap man oppleve i livet, som for eksempel samlivsbrudd, død eller viktige relasjona som går i vasken. Det e viktig å anerkjenn dem vonde følelsan som høre med og som man kanskje helst vil skyv til side så fort som mulig –det e viktig å ta sæ tid til å kjenn på det vonde også, og føl at det e greit å vær tålmodig med sæ sjøl og anerkjenn det som skjer inni sæ. – IMERIKA 

Hør “I Can’t Escape” HER.

“I Can’t Escape” har hun skrevet sammen med ingen ringere enn Benjamin Stevens Adams, kjent fra det britisk-norske boybandet A1 sammen med Christian Ingebrigtsen og Mark Read. Adams skriver og produserer for og med andre artister både i Norge, Storbritannia og USA.