IMERIKA debuterer med «I Can’t Escape» og deltakelse i Melodi Grand Prix

Erika Dahlen – fyrverkeriet som går ved navn IMERIKA debuterer sin artistkarriere med singelen «I Can’t Escape» som også er med i lørdagens delfinale i Melodi Grand Prix 2021.

Erika har bakgrunn fra Liverpool Institute for Performing Arts, også kjent som Paul McCartney-skolen, hvor hun kom inn til tross for at hun ikke hadde studiekompetanse.

Herfra har reisen vært et eventyr av mange kvaliteter som forankres i en historie som fortelles gjennom fremtidige musikkslipp, forankret i artistens fokus om å bearbeide sterke følelser som er både gode og vonde. Det unge talentet er opptatt av å snakke om vanskelige og tabubelagte temaer gjennom musikken sin. Sminke er ikke det viktigste elementet når Imerika pynter seg, istedenfor sminken lar hun et naturlig utrykk uten mye sminke få utfolde seg.

«I Can’t Escape» handler om vanskeligheten med å komme seg videre etter et tap, hvor jeg-personen i dette tilfelle sliter med å finne fotfeste i en ny hverdag etter et brudd.

Låta handle om ulike tap man oppleve i livet, som for eksempel samlivsbrudd, død eller viktige relasjona som går i vasken. Det e viktig å anerkjenn dem vonde følelsan som høre med og som man kanskje helst vil skyv til side så fort som mulig –det e viktig å ta sæ tid til å kjenn på det vonde også, og føl at det e greit å vær tålmodig med sæ sjøl og anerkjenn det som skjer inni sæ. – IMERIKA 

Hør «I Can’t Escape» HER.

«I Can’t Escape» har hun skrevet sammen med ingen ringere enn Benjamin Stevens Adams, kjent fra det britisk-norske boybandet A1 sammen med Christian Ingebrigtsen og Mark Read. Adams skriver og produserer for og med andre artister både i Norge, Storbritannia og USA.