Ruben følger opp suksessen med «Mama Don’t Know»

Etter å ha samlet 200 millioner streams på sin debut-EP Melancholic, og nådd 100 millioner streams på den emosjonelle kraftballaden «Lay By Me», følger Ruben nå opp suksessen med singelen «Mama Don’t Know» fra hans kommende EP.

Denne svært konseptuelle, mørke og dramatiske poplåten fikk sitt liv gjennom Ruben sin mors bekymring om bransjen han nå hadde blitt en del av. Nærmere bestemt hennes frykt for hvordan underholdningsbransjens tilsynelatende skyggesider med overfladiske perspektiver og situasjoner kan påvirke og forandre en – og hvordan man ofte holder dette skjult for dem nære en selv for å verne dem.

«Mama Dont Knower en låt der jeg portretter mamma sine verste mareritt om hvordan underholdningsbransjen kan påvirke meg. Det finnes nok av historier der rampelyset og det som følger med blir giftig for enkelte. Jeg tror mamma sitt mareritt er at en av de skal bli min historie også. » – Ruben

«Mama Don’t Know»blir også å finne på en ny kommende EP. EPen av den kompromissløse artisten inneholder også den dramatiske widescreen-balladen «Burn Down This Room» og hans forrige singel «Dear God» som nådde nr. 16 på den norske topp 50 på slutten av fjoråret.

Ruben er en ung, suksessfull artist fra lille Bjarkøy i Nord-Norge. I fjor vant han sin første Spellemannspris for «Årets Låt» med «Lay By Me» og hadde nylig et samarbeid med Alan Walker på låten «Heading Home». 8. mai 2020 slapp Ruben låta «Burn Down This Room» som var første smakebit på den kommende EPen. Med over 170 millioner streams på låter som “Walls”, “Lay By Me”, “Power”, “Burn Down This Room” og «Dear God», er Ruben i ferd med å få et solid fotfeste både i Norge og internasjonalt.


Singelen «Mama Don’t Know» er ute 5. februar via Universal Music Norge og musikkvideo har premiere samme dag klokken 12:00. Den kan du se HER