Bruk litt ekstra for å oppnå drømmen

Vi har alle noe vi higer etter, noe vi ønsker å få men som er akkurat utenfor rekkevidde. Det er slik livet ofte føles i det minste, så når vi går forbi et butikkvindu og ser et instrument vi liker, men vet vi ikke har råd til så må vi bare senke hodet og fortsette videre. Men må det virkelig være sånn, fordi selv om man kanskje ikke har tatt alle de rette valgene i livet, behøver det ikke nødvendigvis å bety at man skal bli straffet for det i flere år.

Hva man kan gjøre

Det finnes alltid alternativ, som et forbrukslån kanskje? Det behøver ikke å være flere hundre tusen kroner i lån man må ta, men akkurat nok til at man kan oppfylle sin egen drøm. Du kan alltids også velge bankene som gir deg de beste vilkårene, fordi du bør jo tenke på din egen økonomi og hvordan du skal betale tilbake det eventuelle lånet. Med en nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr så ser du et eksempel på et vilkår som ikke er altfor ille. Spesielt fordi det blir fordelt utover flere år, slik at du selv ikke legger merke til det altfor mye.

Et enkelt valg

Til syvende og sist al man faktisk nyte livet også, så når du ser den gitaren du har vært ute etter bør den være innenfor rekkevidde og et forbrukslån er faktisk et veldig godt alternativ når det kommer til stykket. Det bør jo ikke være sånn at man har en drøm om å være en musiker, bare for å se at den blir ødelagt fordi man ikke har råd. Det er i hvert fall noe som vi synes er ganske synd, så hvorfor ikke leve livet!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *