Inntrykk du aldri vil glemme, en backpackerreise til historiene

En backpackerreise gir deg muligheten til å se verden igjennom nye øyne. Adventuro tilbyr flere forskjellige backpackerreiser, således at du kan finne den perfekte reise. Direkte oversatt betyr å backpacke å reise med en ryggsekk som bagasje, fra destinasjon til destinasjon, hvor kun fantasien setter grenser for hvor turen fører hen. Ofte er backpackerreiser en litt rimeligere måte å reise på, det gjør det til et populært valg for unge og studerende som ønsker å oppleve verden. Adventureno har reiser til flere destinasjoner rundt om i verden, dette gir deg en enestående mulighet til å få tilfredsstilt din eventyrlyst, samt du får muligheten til å oppleve unik natur, møte mennesker og se kulturer fjernt fra den kultur vi lever i, i Norge i dag.

Når man reiser på en backpackerreise med Adventureno reiser man gjerne i litt større grupper, hvor de reisende er i noenlunde samme aldergruppe. Dette gjør at du får muligheten til å dele dine opplevelser med likesinnede backpackere, samt du kan skape vennskap for livet, på tvers av land og kulturer. En backpackerreise vil helt sikkert utfordre deg personlig, og du vil utvikle og vokse som menneske, med en dypere og bredere forståelse for verdens befolkning.

Hvorfor skal du velge en backpackerreise?

 

  • Du vil få opplevelser for livet, som du aldri vil glemme
    Du kommer til å se verden fra et helt nytt perspektiv, du fokuserer ikke på hverdagens kjas og mas hjemme i Norge, du befinner deg i nåtiden og hvor reisen bringer deg videre. Hva skal du se, hvilken kultur kommer du til å se i morgen, og hva slags mennesker kommer du til å møte på din vei. Som backpacker er du sjefen, du bestemmer hva destinasjonen skal være ut i fra hvilken backpackerreise du velger, hverdagens gjøremål blir lagt igjen hjemme i Norge, og du fokuserer på å utvikle deg som person, samtidig som din forståelse av verdens endres og du ser på alt med nye øyne.
  • Nye kulturer, langt fra det du kjenner og er oppvokst med
    Du kommer til å mæte helt nye kulturer og mennesker, som lever sitt liv på en helt annen måte enn vi gjør her hjemme i Norge. Du får muligheten til å smake på en masse spennende og forskjellige matretter, og kanskje lærer du litt av et fremmed språk? Du får se hvordan lokalbefolkningen rundt om i verden bor og hvordan de får hverdagen til å henge sammen. Samtidig får du også oppleve enestående og unik arkitektur som kan være opptil flere 1000 år gamle, som skaper nysgjerrighet omkring fortiden og opprinnelsen.
  • Et fellesskap
    Når du reiser med Adventureno reiser du i et felleskap, du er ikke alene. Du vil være omgitt av mennesker med de samme interesser og pasjoner som deg selv. Dette gir deg muligheten til å ikke bare dele dine historier når du kommer hjem, men også muligheten til å dele selve opplevelsen med andre mennesker. Du kan skape broer og vennskaper for resten av livet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *