Nyati Safari tar deg med til Afrikas hjerte

Nyati Safari ønsket sine gjester velkommen til Nyati Safari Lodge i 1998, hvor de for første gang tok sine gjester med på safari i den berømte nasjonalpark Kruger. Kruger er en av de mest dyrerike nasjonalparker i Afrika, og er etabler i 1926. Kruger byr på et mangfoldig dyreliv, og gir deg en mulighet for å oppleve «the big 5», leopard, løve, bøffel, elefant og neshorn. Nyati Safari Lodge er lokalisert ved Olifants River, som ligger i landets mest berømte nasjonalpark Kruger. Siden de første gjestene ble ønsket velkommen i 1998 har over 37 000 skandinaver reist med Nyati Safari til Afrika for å oppleve Afrikas ville dyreliv og rå natur, og skape minner du aldri vil glemme.

Opplev Afrikas ville dyr tett på

Nyati Safari har fått muligheten til å fjerne alle stengsler i mellom Nyati Safari Lodge og naturreservatet Kruger National Park. Dette er ene enestående mulighet for deg som reisende og oppleve Afrikas ville dyr, tett på, på en rå, ærlig og autentisk måte. Nyati Safari har beskeftiget seg med safariturer i Afrika i over 20 år, og har stor erfaring på området, hvilket er med til å sikre deg den beste opplevelse du kan få når du reiser på safaritur til Afrika. Ut over «the big 5» får du også mulighet til å dra på safaritur på savannen og oppleve alle de andre dyr Kruger National Park har å byde på, og du får muligheten til å oppleve dyrene tett på, i sitt naturlige habitat, hvilket ikke er mulig mange andre steder på jorden.

Ønsker du å kombinere din tur med safari og by, er det store muligheter for å kombinere din safaritur med et opphold i den fantastiske by Cape Town, hvor du kan se byens kontraster og oppleve byens pulserende liv, eller gå ut til Kapp det gode håp og la utsikten sige inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *