Oppdag Trondheim gjennom spennende aktiviteter

Enten man er ny i byen eller har bodd der lenge, finnes det sannsynligvis fortsatt en rekke aktiviteter man aldri har prøvd. Trondheim kan by på en perfekt blanding av byliv og naturopplevelser for de som liker å være aktive og utendørs. I tillegg kan man både gjøre morsomme aktiviteter på land og til vanns og i løpet av alle sesonger. For de som er nye i byen kan det være spesielt interessant å ta en kajakktur langs Nidelva for å oppleve og se byen på en annerledes måte. Dette kan også være en fin utendørsaktivitet for å bryte opp timene man gjerne bruker på å gå rundt i gatene for å kikke og handle. Er været fint er dette definitivt en aktivitet som vil slå an.

Aktiviteter for både besøkende og lokale

Dersom man har bodd lenge i byen kan man kanskje tenke at man allerede har gjort alt som er å gjøre, men om du trenger noen forslag til ting du kanskje ikke har prøvd enda kan du se liste her. Er du på utkikk etter ting å finne på med vennegjengen kan vi anbefale å prøve en av de to populære opplevelsene som tilbys hos Escape Hunt, enten «Innbruddet i Norges Bank» eller «Flukten fra Akershus Festning».

Er man glad i å trene, men ønsker å prøve noe nytt, kan SUP Yoga være et godt alternativ til en ny og morsom treningsform. Her gjør man yoga på SUP brett, som betyr at man gjør yoga på et brett som flyter på vannet – med andre ord en perfekt utfordring for de som både liker yoga og vann. Synes man SUP brett høres morsomt ut, men ikke ønsker å gjøre yoga kan man i Trondheim også prøve seg på padling med SUP brett nedover Nidelva. Det finnes derimot en rekke aktiviteter på land også, for de som foretrekker det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *