Safari i Kenya: Tingene du trenger å vite

Prosessen av å planlegge en safari og reise til Kenya kan for mange være overveldende. Når er det best å reise? Hvilke plasser bør jeg reise? Hvor mange dager bør reisen vare? Dette er vanlige spørsmål mange har når det kommer til safari i Kenya. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite for å oppnå en bra fantastisk reise til Kenya.

Den beste tiden å besøke Kenya

En av de beste tidene å reise til Kenya er den første uken i September. September er en tørr sesong i Kenya. Været er som regel veldig bra. Det er litt kjølig på morgen og på kvelden, men komfortabelt gjennom dagen.

De store 5

Ved å reise på safari i Kenya kan du se de store 5. Du kan blant annet se løver, leoparder, bøfler, elefanter og nesehorn. Nesehorn er de vanskeligste å finne – selv om mange av dem lever i Masai Mara naturreservatet, er de et sjeldent syn. Det er mye lettere å finne leoparder, løver, bøfler og elefanter. Om du ønsker å se nesehorn kan det være lurt å reise til Lewa. Lewa nesehorn har noen av de lengste hornene du noen gang kommer til å se.

Helse og sikkerhet

Kenya er et veldig trykt og sikkert land å besøke. Turistindustrien er svært viktig for landet. Tusenvis av turister reiser på safari i Kenya hver eneste måned.

Få hjelp med planlegningen av reisen

Kunne du tenke deg å få hjelp med planlegningen av reisen? Safaritours.no tilbyr Kenya safari med safari tours. Safari Tours har mer enn 35 års erfaring og tilbyr ulike reiseformer og destinasjoner i Afrika. På denne måten kan du finne en passende reise uansett lang eller kort ferie, uansett interesse og budsjett.