GNP Energy er Norges nye uavhengige strømleverandør

Som forbruker så ønsker man selvfølgelig å betale minst mulig for strøm. De siste årene så har prisene i stor grad blitt påvirket av beslutningene som tas i de store energiselskapene, som i mange tilfeller har hatt monopol på energimarkedet.

GNP Energy har ønsket å endre dette, ved å tilby sine kunder både forutsigbarhet og lavest mulig pris. GNP Energy produserer nemlig ikke strøm selv, og er derfor en uavhengig strømleverandør. De har heller ingen interesse i å tilby sine kunder høye strømpriser. Bedriften ble etablert i 2010, og har siden vokst seg til å bli Nordens 4. største strømleverandør med kontorer i Sandefjord i Norge, København i Danmark, Hässleholm i Sverige, og Vantaa i Finland.

GNP Energy søker motiverte forhandlere til bedrifts- og privatmarkedet

GNP Energy har blitt en seriøs utfordrer på det norske strømmarkedet, og søker for tiden motiverte forhandlere til bedrifts- og privatmarkedet i hele Norge. Bedriften er i stor vekst, og ønsker derfor representanter i alle fylker både på privat- og arbeidsmarkedet. De søker motiverte forhandlere som kan jobbe fra eget kontor og i felten, med erfaring innenfor salg mot bedrift- og privatmarkedet. GNP Energy kan tilby en forhandleravtale med en av bransjens beste provisjoner, samt porteføljebonus. Som bedrift går de opp i at medarbeidere trives og utvikles løpende.

Strøm er noe så og si noe alle bruker hver dag. Vi trenger strøm for å kunne bruke smarttelefoner, vannkokere og mange andre elektriske apparater. De siste årene har elbilene hatt et stort inntog på det norske bilmarkedet. Flere og flere velger å kjøpe elbil både fordi det er klimavennlig og økonomisk fornuftig. Bruker man El-radiatorer for å varme opp huset, kan dette bli en stor del av de samlede strømutgiftene. Med alle disse utgiftene på strøm så bør man være oppmerksom på hvor mye man rent faktisk betaler når man får strømregningen. En norsk gjennomsnittsfamilie bruker ca. 16 000 kWh i året, men dette kan variere alt ettersom om man bor i et stort hus eller en leilighet.

Prisen på strøm kan også avhenge av mange faktorer, alt fra været til etterspørsel. Foretrekker man at utgiftene til strøm forutsigbare, så kan det være smart å velge en avtale der man har en fast pris. Ønsker man derimot en pris som avspeiler det dynamiske strømmarkedet, så kan det være lurt å velge en avtale som nettopp gjør dette. Les mer her hvis dette høres interessant ut.

Hvis man ønsker å lære mer om GNP Energy, og følge bedriftens reise til å bli en enda større energiaktør i Norge, så følg GNP Energy på Instagram.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *