Ute etter enn ny jobb eller å ansette noen?

Det å finne jobb eller i det hele tatt å være aktiv ute på arbeidsmarkedet er en ofte vanskelig og lang prosess. Det kan være vanskelig å finne jobben, og om man finner en god stilling å søke på er det ofte mye konkurranse også. Om du er arbeidsgiver så stiller det seg fort litt annerledes. Du får mange kandidater og det er alltid litt usikkerhet knyttet til hvilken person du bør ansette. Hos Bedriftsbasen finner man dog muligheter for å både finne en ny jobb og søke nye arbeidstakere. Måten du finner jobb hos Bedriftsbasen er dog litt annerledes enn hos NAV, for eksempel.

Det er fordi du kan bruke søkefeltet til å søke etter bedrifter som søker nye stillinger eller samlesider som Arbeidsliv som hjelper deg med å finne frem. Da kan det hende at du finner sider du ikke kjenner til for å gjøre jobbsøk, noe som kan være helt ideelt, i at man liksom finner et annet «marked» for å finne nye stillinger. Kjenner du til en spesiell side, men du kanskje ikke husker navnet på den kan du bruke søkefunksjonen for å finne frem, men det blir fort en litt vanskeligere øvelse.

Om det er sånn at du har en bedrift eller side som driver med stillingsutlysninger kan du alltids registrere siden din på nettstedet sånn at du blir funnet av potensielle kandidater. Som sagt, det er viktig å finne den riktige kandidaten, ikke bare flest mulig. Uansett hva du er ute etter så er Bedriftsbasen en god side å bruke, ikke minst med tanke på du kan også publisere artikler på siden som andre kan lese. Da når du bedre ut til folk du vil skal vite om din bedrift eller lignende. Det er mye du kan gjøre med Bedriftsbasen, så hvorfor ikke ta en titt?